ANMÄL DIG TILL KM 2019

februari 26, 2019
startbild_ttk_tennis-1280x546.jpg

Dags för KM i TTK 5–6 april 2019

Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av KM.

Klasser som finns att anmäla sig till
– Dam motion, medel
– Herr motion, medel
– Mix dubbel

Kvalspel sker fredag den 5 april med början 18,00 matcherna spelas som en-timmes-matcher.
Finalerna spelas lördag den 6 april i bäst av tre set.

Anmälan görs till Rickard Hogla

Finns det intresse för damdubbel eller herrdubbel meddela Rickard.

Blir det tillräckligt många finns det möjlighet att ordna fler klasser, skriv även i anmälan ifall du vill spela mixdubbel men inte har någon spelpartner så försöker Rickard hitta en medspelare.

Anmälan måste vara inne senast fredag den 29 mars lottning och speltider meddelas måndag den 1 april.
Kostnad 150 kr, faktureras för minst två timmars spel

Alla är garanterade minst två matcher.

Det kommer finnas lite extra gott i cafeterian under finaldagen.