Chefstränare och tränare sökes till Trollbäckens TK

maj 27, 2019
tennis8-1280x746.jpg

Trollbäckens TK söker en engagerad chefstränare och en tennistränare som tillsammans med övriga tränare bidrar till en välmående klubb med en omtyckt verksamhet och stor trivsel.

CHEFSTRÄNARE

Vi söker en bra ledare som brinner
för tennis och utveckling av tennisspelare på alla nivåer. Du är en positiv, ansvarstagande person
som har lätt för att samarbeta, är självgående och strukturerad.

Ansvarsområden
I din roll som chefstränare ingår bl.a.
– Driva och utveckla träningsverksamheten för barn och vuxna
– Medverka vid och ansvara för klubbens tävlingar och andra arrangemang.
– Klubbsamarbeten
– Tävlingsresor/tävlingsbevakning
– Administrativa uppgifter såsom planering av träningsschema, läger och aktiviteter
– Bantid, ca 25 h/vecka, både junior- och vuxentennis

Önskvärda kvalifikationer
– SVTFs tränarutbildningar, eller motsvarande, som grund
– Meriterande om du har tävlingsledar- eller förbundstävlingsledarutbildning
– Tidigare erfarenhet av tränarverksamhet, gärna med ansvar för planering

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är en heltidstjänst. Intervjuer sker löpande.
Skicka din ansökan och eventuella frågor till jobb@trollbackenstk.se

Ladda ned ansökan för chefstränare

TENNISTRÄNARE

Vi söker en person som vill träna och utveckla tennisspelare i alla åldrar. Du är en positiv, självständig person som har lätt för att samarbeta.

Ansvarsområden
I din roll som tränare ingår bl.a.
– träning av barn och vuxna, främst i breddverksamheten
– ansvara för och arbeta med lov-aktiviteter
– viss administration och medlemskontakt
– bantid, ca 20-30 h/vecka

Önskvärda kvalifikationer
– SVTFs tränarutbildningar, eller motsvarande, som grund
– Tidigare erfarenhet av tränarverksamhet med barn, ungdomar och vuxna
– Positivt med spelarerfarenhet
– Meriterande om du har tävlingsledarutbildning

Tjänsten är en tillsvidareanställning och har omfattningen är 50-100%. Intervjuer sker löpande. Tjänsten innefattar delvis helgarbete.

Ladda ned ansökan för tränare

Om Trollbäckens TK
Trollbäckens TK finns i Tyresö i södra Stockholm och firar i år 60 år. Vi har ca 1 000 medlemmar, varav majoriteten är juniorer. Förutom att erbjuda våra medlemmar träningsverksamheter av olika slag arrangerar klubben både externa som interna tävlingar för juniorer och seniorer. Klubben deltar också med lag i tennisserierna. Vi tränar i Tyresö Sportcenter som har fem tennisbanor, padelbanor, badmintonbanor, squash, pingis och gym. Under sommarperioden kan våra medlemmar spela på klubbens fyra grusbanor.