Chefstränare anställd på Trollbäckens TK

juli 15, 2019
ttk-chefstränare-1280x728.jpg

TTK har nu anställt en ny chefstränare. Han heter Magnus Hjulström, är 55 år, och kommer närmast från Gustavsbergs tennisklubb. Magnus kommer börja på TTK innan höstterminen sätter igång.

Förutom en bakgrund på svenska klubbar har Magnus jobbat en hel del utanför Sverige, bl.a. som spelande coach i tyska ligan, chefstränare i Bergen, Norge och i Mariehamn, Åland. De senaste åren har han jobbat som chefstränare i Vallentuna och nu senast som tränare i Gustavsberg. När han var yngre spelade han collegetennis i Georgia, USA, och första tränarjobbet var på Kungliga i mitten av 1980-talet.

Utöver en bred och lång erfarenhet som tennistränare har Magnus genomgått tränarutbildningar via Svenska Tennisförbundet och även flera utbildningar på internationell nivå.

Vi hälsar Magnus välkommen till TTK och hoppas han ska trivas i klubben.