Plats i tennisskolan HT-19

juli 21, 2019
tennis6-1280x854.jpg
Snart är det dags för ny termin med många roliga timmar på banan. Önskar du att säga upp din plats skall du maila Thomas Jacobsson och meddela att du INTE vill fortsätta nästa termin.
Vi vill ha information om uppsägning senast 2019-07-31 då vi kommer planera höstens termin i början på augusti.
Vid uppsägning efter detta datum kommer en administrativ kostnad om 500 kr att faktureras.
Ingen uppsägning av plats tas emot av tränaren på banan eller av personal i receptionen.

Vid frågor eller funderingar så får ni gärna kontakta Thomas Jacobsson, Klubbchef Trollbäckens tennisklubb