KLUBBKLÄDER

I samarbete med Stadium har Trollbäckens Tennisklubb jobbat fram en profil med Nike som märke som säljs i TTK:s webbshop på Stadium. Målet har varit att få ett stort utbud med snygga kläder med hög kvalitet till ett bra pris. Beställningar av klubbkläder går att göra från och med 21 februari.

Vi jobbar med två olika typer av beställningar – individuella beställningar och klubbeställningar. Vi beskriver respektive tillvägagångssätt nedan.

Individuella beställningar
Ska du beställa på egen hand går det jättebra. För att kunna lägga en webborder på TTK:s klubbsida måste du registrera dig som kund.

1. För att registrera dig klickar du på figuren högst upp i högra hörnet på TTK:s klubbsida och sen på “Registrera dig här”. Har du en profil sen tidigare, t.ex. via Tyresö FF, är det bara att logga in och lägga till Trollbäckens TK som förening.

2. Fyll i din information och välj Sickla som butik och Trollbäckens TK som förening.

3. Nu kan du börja beställa kläder.

4. När du ska checka ut och klickar på varukorgen fyller du i ditt för- och efternamn i rutan “Egen referens/lag”. Det är för att ditt namn ska hamna på ordern i butiken.

Alla ordrar som understiger värdet 1 000 kr får en hanteringskostnad tillagd på ordern på 149 kr. Stäm därför gärna av i klubben om andra ska beställa så slipper ni förhoppningsvis hanteringskostnaden.

Klubbeställningar
Klubben kommer göra gemensamma beställningar två gånger per år, en på våren och en på hösten. Trollbäckens TK gör då ett utskick till medlemmar med information om när det är dags för beställning. Du får då en länk till en beställningslista där du väljer de plagg du vill köpa. Mer information kommer.

Provning av kläder/storlekar
Klubben kommer ta in t-shirts och luvtröjor för storleksprovning. Det är de plagg som tidigare sålt mest. TTK kommer även att ta in ett mindre antal t-shirts i shopen för försäljning. Andra kläder kan provas på Stadium Teamsales i Sickla. I Teamsales-rummet finns kläder för Saltsjöbadens IF och de har ungefär samma utbud som TTK har. TTK kan dock inte garantera att alla plagg finns på Stadium Sickla. Det går alltid bra att kontakta Teamsales på 010-4528349 eller teamsales.sickla@stadium.se med frågor.

Leveranstid
Leveranstiden för ordrar med tryck, är ca 3 veckor.

Bonus
TTK får 3% bonus på alla inköp via Stadium och du får även din egen personliga bonus om du är medlem i Stadium.