Serielagen

Trollbäckens Tennisklubb har som målsättning, att ha starka representationslag (herr/dam), i höga divisioner samt juniorlag i seriespel. Klubben vill också ha en bred satsning med flera deltagande seniorlag som täcker upp så många åldersklasser som möjligt, både på damsenior såväl som herrsenior.

Informationen håller på att uppdateras (190107)

Klubbens Allsvenska serielag är uppdelade i 3 grupper:

1. Representationslag, herr+dam
  2. Seniorlag
  3. Juniorlag

Klubben förväntar sig att vardera serielag/lagledare/spelare, följer nedanstående policy som framtagits av klubbens tävlingskommitté i samråd med sportchefen.

Representationslagen (herr+dam):

• Vara tillgänglig för spel i både inne och ute serie.
  • Deltagande i klubbens inne-KM
  • Att ha en tuff inställning och vilja satsa på sin tennis.
  • Bära klubboverall/lagkläder på matcher
  • Hjälpa till vid eventuella sponsorträffar, evenemang, media mm.
  • Spelarna ska någon gång per termin deltaga/spela med klubbens tävl-utv juniorer.
  • Att vara en bra förebild för klubbens övriga medlemmar.

Seniorlag:

• Alla lag betalar 1500:- för inneserien, till klubben. Kostnaden faktureras de spelare som är anmälda av lagledare för respektive lag.
  • Minst 4 spelare ska finnas tillgängliga för att lag ska anmälas till spel.
  • Deltagande i klubbens inne-KM
  • Spelare ska bära klubbkläder under seriematch. Spelare bekostar denna själv.
  • Alla spelare ska hjälpa till vid uppstart och nedstängning av Persudde banorna.
  • Lagledare ska inför seriespel ha en dialog med sportchef, om vilka spelare som ska ingå  i laget.

Seniorlag erbjuds bana för lagträning under pågående seriespel utomhus.
Seniorlag erbjuds kontrakt (laget står för kostnaden), för lagträning under innesäsong
Seniorlag erbjuds kick off träff inför höstens seriespel.

Juniorlag:

• Seriespel ska prioriteras före annan tävling.
  • Samtliga spelare bör bära klubbkläder under seriematch. Spelare bekostar denna själv.