Vuxenkurser

Trollbäckens tennisklubb erbjuder nybörjaren såväl som den avancerade spelaren kurser i tennis. I dagsläget har klubben fler än 100 vuxna i den ordinarie verksamheten för vuxenkurser – och den växer ständigt. Vi erbjuder olika former av vuxenkurser – kortare intensivkurser, lovträning, dagkurser och givetvis också terminsträning.

Nedan följer uppläggen vi erbjuder:

Vårterminen
Vardagar från klockan 18:00 eller helg, 20 speltillfällen. Pris 3900 kronor.

Höstterminen
Vardagar från klockan 18:00 eller helg, 15 speltillfällen. Pris 2925 kronor.

Lovträning
Klubben erbjuder dessutom träning på de flesta loven. Information om TTK:s lovträning finner ni i god tid innan, både här på hemsidan men också på våra info-displayer i hallen.

För ytterligare frågor om klubbens vuxenkurser kontakta Rickard Hogla, rickard@trollbackenstk.se