Trollsvenskan

juni 25, 2017
tennis-2042725_1920-1280x857.jpg

Trollsvenskan är klubbens gruppspel för både damer och herrar. För att få deltaga krävs medlemsskap i klubben. Matcherna spelas vardagkvällar samt söndagkväll i Tyresö Sportcenter. Gruppspelet använder sig av webbsystemet ”Backhandsmash” Under året anordnas 4 spelomgångar där spelare möter varandra i grupper av 7 spelare. Som en avslutning på säsongen anordnas en Masters tävling för samtliga deltagare. För vidare information och regler, klicka på länken nedan.

Läs mer här