Trollsvenskan

juni 25, 2017
tennis-2042725_1920-1280x857.jpg

Trollsvenskan är klubbens gruppspel för både damer och herrar. För att få deltaga krävs medlemsskap i klubben. Matcherna spelas vardagkvällar samt söndagkväll i Tyresö Sportcenter. Gruppspelet använder sig av webbsystemet ”Backhandsmash” Under året anordnas 4 spelomgångar där spelare möter varandra i grupper av 7 spelare. Som en avslutning på säsongen anordnas en Masters tävling för samtliga deltagare. För vidare information och regler, klicka på länken nedan.

Läs mer här

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng