Rickard Hogla blir ny sportchef

oktober 29, 2017
hogla.jpg

Välkommen till Trollbäckens TK Rickard, vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Det är med stor glädje och respekt för uppgiften som jag idag tackat ja till rollen som Sportchef. Med den proffsnivå som finns i klubben och den glädje det finns i vuxentennisen och nivån samt viljan det finns på våra unga juniorer så är jag helt övertygad att vi tillsammans i Trollbäckens Tennisklubb kan bli en ledande tennisklubb i Sverige.

Rickard har en gedigen bakgrund inom tennis och driva företag framåt, då han som spelare spelade på en hög internationell nivå samt jobbat som avdelningschef på ett stort företag.

Han har det senaste året jobbat med våra juniorer och även hjälpt till med elitspelarna.

Han kommer även innan dess från Hi3G access där han jobbade som projektledare och avdelningschef de senaste åren.

Med tidigare erfarenheter och som ansvarig för en organisationen, hoppas jag kunna leda Trollbäckens Tennisklubb in i en ny, spännande och framgångsrik fas.  Med en kontinuerlig dialog och ett långsiktigt hårt arbete på och utanför banan har jag ambitionen att förvalta och utveckla det förtroende Trollbäckens TK nu gett mig, säger Hogla.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng