Sportlovsläger 2018

februari 2, 2018
tennis-63733_1920-1280x901.jpg

Tyresö Sports Camp 2018 (Sportlov)
26 Feb – 1 Mars, för barn 6 -13 år, i Tyresö kommun.

Arrangör: Trollbäckens Tennisklubb
Plats: Tyresö Sportcenter
Tider: Alla dagar 9-16
Pris: 995 kr
Aktiviteter: minitennis, handboll, fotboll innebandy, basket samt tävlingar och filmvisning
Mat: lunch och mellanmål ingår i priset.

Anmälan och betalning ska vara Trollbäckens TK tillhanda senast 20 februari 2018. Ta med kompisarna också.
Anmälan är bindande. Ange namn, ålder, mail, mobil samt eventuella allergier.

Anmälan skickas till ville@trollbackenstk.se Camp avgift betalas in på bg 204-7751.

Sportlovscamp 2018
26 febr-1 mars
För vuxen, i Tyresö Sportcenter.

Arrangör: Trollbäckens Tennisklubb
Plats: Tyresö Sportcenter
Tider: Mån-Tors kl 17-18 och kl 18-19
Pris: 695 kr
Aktivitet: Tennis (kan även bli att vi testar på cardiotennis)

Minimum deltagare 8 stycken. Max deltagare 40 st.

Vi beräknar att spela ett timme per spelare, men blir det få anmälda så kan det vara så att vi kör två timmar.

Anmälan skickas till rickard@trollbackenstk.se. Skriv gärna önskemål vilken tid ni vill spela, först i kvarn gäller OBS kan ändras pga av spelnivåer.