Sommarens framgångar för TTKs juniorer

september 4, 2018
trollbackenstk-framgangar_2018.jpg

Flera av TTKs tävlingsspelare har lyckats bra under sommarens tävlingar. I Corem Open i Båstad, i juni, tog Hugo Dunger och dubbelpartnern Tobias Wallin (MIK) sig till final i PD14. Filippa Vial kom till final i F18B-klassen och Samuel Veikkolainen Jansson kom till semifinal i både PS18B och PD18B. Samtidigt, hemma i Tyresö, plockade våra yngre juniorer hem vinsten i seriespelet. June Björk var utanför Sveriges gränser och tävlade i Tennis Europe-turneringar. I Danmark spelade hon två turneringar i juni där hon vann en dubbelturnering, kom till final i en annan och tog sig till semifinal i en singelturnering.

Mitt under sommarens hetta i juli tog Fanny Norin och Dilara Yurtkuran hem segerbucklan i damdubbeln i Holmen Paper Cup i Norrköping. Kort därefter kom Hugo och Fanny till semifinal i SM i Norrköping i PD14 respektive FD18. June spelade sig fram till semifinal i dubbel i FD14.

Sommarens framgångar fortsatte i augusti med en vinst för June i Junior RM. Hon var också uttagen till U13-landslaget som vann Nordiska Mästerskapen i Finland. Fanny var iväg på en ITF-tävling i Kramfors och kom till semifinal i singel och final i dubbel.

Riktigt starka insatser från våra TTK:are!
Efter den härliga och väldigt varma sommaren ser vi faktiskt fram emot höstens inomhusträningar och tävlingar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng