Lunchtennis på TTK

november 15, 2018
lunchtennis-ttk-1280x555.png

Den 29 november är du inbjuden att i TTK:s regi träna tennis under lunchen. Vi spelar klockan 12:00–13:30 och den som kan/vill stannar kvar efteråt för lite social samvaro med till exempel en kaffe och en macka från caféet (kostnaden för det tillkommer).

Vi har tillgång till minst två tränare, och om vi blir många som spelar har vi samtliga banor till vårt förfogande. Du betalar bara 150 kronor för möjligheten att utveckla din tennis och träffa gamla och nya vänner.

Kom själv, ta med en kompis eller ta med hela gänget som är – eller blir – medlemmar i TTK. Alla är välkomna oavsett nivå.

Anmälan görs till mig via mail eller genom att meddela ditt intresse i receptionen. Senast tisdagen den 27 november behöver vi besked.

Först till kvarn gäller, deltagarantalet är maximerat till 20 deltagare. Blir vi färre än 12 personer förbehåller vi oss rätten att ställa in (detta meddelas i sådana fall senast den 28 november).

Vi är naturligtvis medvetna om svårigheten för många att ”komma loss” för att träna tennis mitt på dagen en vardag. Vi gör detta på försök. Slår det väl ut kommer TTK fortsätta att bjuda in till lunchtennis under 2019.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng