Pizza- & tenniskväll 8/12

november 20, 2018
pizzakalas-1280x457.jpg

Datum & tid: 8 December kl. 18-20
Ålder: 7-10 år
Pris: 100 kr (Betalas på plats)

Hej alla tenniskompisar!

Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en rolig och givande tennistermin hittills. Den 8 december är det dags för pizzakväll med minitennis här på Trollbäckens TK. Det kommer bli en superkväll med skönt häng och såklart massa god pizza! Ni kommer även ha möjlighet att spela minitennis och tennis på stor bana med era kompisar (ej tränarledd träning).

Vi ser alla fram emot en rolig kväll och vi hoppas att vi ses den 8 december klockan 18 på Trollbäckens TK.

Anmälan skickas till david@trollbackenstk.se senast 6e december.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng