JULLÄGER FÖR VUXNA

december 3, 2018
tomteboll.jpg

Julen och det nya året som närmar sig med stormsteg. För att avrunda tennisåret som gått kommer Trollbäckens Tennisklubb traditionsenligt att anordna ett Julläger för vuxna veckan innan julafton.

Lägret pågår 17–20 december, kl 17.30-18.30 och kl 18.30-20.00.

Gruppindelningen sker efter spelnivå så att alla deltagare skall få den utmaning och träning som passar dem.

Priset för TTK:s julläger är 995 kronor eller 1 495 kr beroende på om du spelar 1 eller 1,5 timme.

Intresseanmälan och ev. frågor mailas till David senast den 12 december.
Ange namn, personnummer, telefonnummer samt spelnivå (nybörjare, medel eller avancerad).

Vänligen observera att anmälan är bindande.
Vi fakturerar avgiften när vi fått din anmälan.

Vi på Trollbäckens Tennisklubb ser fram emot fyra roliga och utvecklande dagar och hoppas att vi ses den 17e december!