Minitennis med mingel och mat

december 17, 2018
ttk-minitennis-1280x797.jpg

Den 29 december bjuder TTK in till en kul kväll med minitennis och mingel för vuxna medlemmar. Vi har tillgång till fem banor där vi spelar parvis eller singel beroende på hur många vi blir. Vi spelar minitennis med skumbollar på badmintonbanorna.

Vi träffas klockan 17:00 för en genomgång och indelning i lag och kan spela fram till klockan 19:00.

För den som har tid att stanna kommer det finnas lite mingelmat samt vin och öl.

Du betalar 150 kr för minitennis eller 250 kr för minitennis och mingelmat (exklusive alkohol).

Begränsat antal platser – anmäl dig nu!

Anmäl dig i receptionen eller skicka ett mail till Kerstin senast den 27 december.

Deltagarantalet är begränsat till 24 personer och principen om först till kvarn gäller.
Deltagare som anmäler sig till både spel och mingel har företräde. Anmälan behöver inte göras parvis!

Kom själv, ta med en kompis eller hela gänget som är – eller blir – medlemmar i TTK. Alla är välkomna oavsett nivå.

Hoppas vi syns!

Kerstin Mattsson
Ordförande Medlemskommittén
Trollbäckens Tennisklubb

PS. En liten inspirationsfilm. Touch Tennis kallas sporten internationellt.