Tack för i lördags!

januari 7, 2019
oppethus-1280x853.jpg

I lördags var det Öppet Hus på Tyresö Sportcenter och vi vill å Tyresö Sportcenters och Trollbäckens Tennisklubbs vägnar tacka alla er som kom förbi och provade på alla de sporter som erbjöds! Det blev ett mycket kul och lyckat Öppet Hus. Ni som inte hade möjlighet att komma denna gång – hoppas ni tar chansen nästa gång – förhoppningsvis redan i höst!

Vi vill tacka alla anställda vid Tyresö Sportcenter och TTK för en gedigen och uppskattad insats under hela dagen. Bra jobbat alla!

Många av besökarna deltog i vår tipspromenad, och många passade också på att ta en lott. Vinnarna kommer att dras i morgon och presenteras – via mail och information på vår hemsida – på torsdag.

Kul att ni tittade förbi, vi hoppas att vi ses snart igen!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng