SO Tour Tävlingar för juniorer 6-11 år

januari 14, 2019
if-tour-matcher-ttk-tennis.jpg

Nu finns det affischer för SO Tour-tävlingarna som går runt om i Stockholm under våren. Det är ett perfekt upplägg för TTK:s yngre juniorer som vill testa att spela turneringar.  Tävlingarna spelas i tre klasser:

SO TOUR Röd-Minitennis
6–8 år, mjuk boll på liten bana. Poängräkning börjar vid 5–5 och spelas först till 15 poäng.

SOTOUR Orange-Miditennis
7–9 år, orange boll på medelstor bana. Poängräkning som matchtiebreak, dvs först till 10 poäng.

SO TOUR Grön-Maxitennis
9–11 år, grön boll på helplan. Poängräkning som matchtiebreak, dvs först till 10 poäng.

Anmälan och betalning görs via Tävling Online: svtf.tournamentsoftware.com

Affischerna kan laddas ned här:
SO tour mini 2019
SO tour midi 2019