Tjejtennis söndag 3/2

januari 28, 2019
womens-academy.jpg

Söndagen den 3 februari har vi fått tillgång till 2–3 tennisbanor som vi tänkte nyttja på bästa sätt. TTK bjuder därför in till tjejtennis denna söndag. Banorna står till vårt förfogande kl 13–15 och vi kommer att ha tillgång till åtminstone två tränare (beroende på hur många vi blir).

Alla är välkomna oavsett spelnivå, tanken är att ha två roliga och lärorika speltimmar tillsammans. Ta med dig en vän, din dotter, mamma eller granne – som är eller kanske blir medlem i vår fina klubb.

Kostnad: 200 kronor som betalas i receptionen innan start.

Anmälan skickas till Kerstin, senast torsdag den 31 januari.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng