Vill du hjälpa till?

mars 29, 2019
tennis7-1280x905.jpg

Trollbäckens Tennisklubb är en ideell förening och för att klubben ska klara av att bedriva verksamheten behöver den ibland hjälp från medlemmarna. Styrelsens medlemmar är ansvariga för ett antal kommittéer som alltid behöver nya tankar och ny energi. Fundera på om du skulle tycka det skulle vara roligt att hjälpa till i Trollbäckens TK. Följande kommittéer finns att engagera sig i: Medlem, Junior, Anläggning, Kommunikation, Tävling och Marknad.

– Medlemskommittén har som huvuduppgift att verka för trivsel och sammanhållning inom föreningen.

– Juniorkommittén har som huvuduppgift att engagera sig i planeringen och utvecklingen av tränings- och tävlingsverksamheten för juniorer och stöd till sportchefen.

– Anläggningskommittén har som huvuduppgift att ansvara för TTK:s anläggningar.

– Kommunikationskommittén ska arbeta med att ta fram strategier och planer för TTK:s kommunikation.

– Tävlingskommittén har som uppgift att initiera och administrera öppna tävlingar som sker i TTK:s regi.

– Marknadskommittén har som huvuduppgift att i olika former verka för ökade inkomster till föreningen.

Är du intresserad av att hjälpa till kan du höra av dig till styrelsens sekreterare, Richard Bendix.
Du når honom via info@trollbackenstk.se.