Sportchefen slutar på Trollbäckens TK

maj 24, 2019
tennis-363666_1920-1280x960.jpg
TTKs sportchef Rickard Hogla har valt att avsluta sin tjänst som sportchef på klubben. Rickard kommer att vara kvar till slutet av juni. Rickard har arbetat hos TTK i drygt två år och har tillsammans med tränarteamet hjälpt våra juniorer och vuxenspelare att utveckla sin tennis, men har också arbetat med att utveckla TTK:s verksamhet. Trollbäckens TK vill tacka honom för den här tiden och önskar all lycka i framtiden.
Styrelsen har påbörjat rekryteringsarbetet för att hitta en ersättare till Rickard.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng