Sommarkort ute för spel på grus

juni 4, 2019
tennis-trollbacknenstk-1280x853.jpg

Nu finns “sommarkortet ute” till försäljning. Kortet innebär att du får spela i princip obegränsat på våra utebanor på Fårdala och Persudde hela sommaren. Pris för sommarkortet ute är 1200 kr.

Kortet gäller från 4/6-31/8 med stor chans till förlängning om vädret tillåter. För att inneha sommarkortet ute krävs inget medlemskap, dock en nyckel deponeras ut om man inte redan har en. Denna kostar 200:- som återfås vid återlämning av nyckeln. Kortet finns att köpa via MyCourt och hos oss i kassan. All bokning sker även via MyCourt.

Observera att kortet tillåter 2 stycken bokningar om dagen.

Har ni några frågor kring kortet eller någonting annat är ni välkomna att höra av er till Evelina alt. personalen i receptionen på 08-798 75 20.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng