Minitennis för vuxna 24/11

november 17, 2019
ttk-minitennis-1280x797_24nov-1280x797.jpg

Den 24 november bjuder TTK in till en kul dag med minitennis och mingel för vuxna medlemmar. Vi har tillgång till fem banor där vi spelar parvis eller singel beroende på hur många vi blir. Vi spelar minitennis med skumbollar på badmintonbanorna.

Vi träffas klockan 13:00 för en genomgång och indelning i lag och kan spela fram till klockan 15:30.

Som du förmodligen vet spelas minitennis med lite mjukare bollar på badmintonbana, det är fantastiskt roligt och utmanande (fast det kan vara lite halt på banorna så ta med bra skor…). För den som kan/vill, stanna gärna kvar en stund efteråt i fiket för lite eftersnack…

För din medverkan betalar du 120 kronor i shopen innan vi börjar spela.

Begränsat antal platser – anmäl dig nu!
Du anmäler dig i förväg i receptionen eller genom att skicka mig ett mail senast den 20 november.

Kom själv, ta med en kompis eller hela gänget som är – eller blir – medlemmar i TTK. Alla är välkomna oavsett nivå.

Hoppas vi syns!

Kerstin Mattsson