Nya tränare i hallen

mars 3, 2020
tennisboll-1280x720.jpg

Under april kommer två nya tränare synas på våra banor. Det är Aleksandar Tatic och Karim Benturki som kommer att träna såväl juniorer som vuxna.

Aleksandar jobbar just nu på Lidingö TK där han är tränaransvarig för maxitennis (gröna bollar). Aleksandar kommer främst att träna TTKs juniorer när han kommer till hallen i april.

Karim har arbetat på SALK där han varit tränare i åtta år och huvudansvarig för elitjuniorerna. Karim kommer att hjälpa till med att utveckla våra elitsatsande spelare och damlaget, men också hjälpa sportcentret och TTK att utvecklas som klubb.

Vi hälsar de varmt välkomna och ser fram emot många roliga träningar!