Årsmöte 2020 – UPPSKJUTET

mars 18, 2020
tennis-2891306_1280-1280x549.jpg

Trollbäckens Tennisklubbs årsmöte den 28 mars är framflyttat!

Utifrån det rådande läget har Trollbäckens Tennisklubbs styrelse beslutat att skjuta fram föreningens årsmöte. Den nuvarande situationen är överordnad vad våra stadgar stipulerar. Vi kommer att återkomma om ett nytt datum framöver, målet är att årsmötet skall vara genomfört innan sommaren.

Mats A. von Vogelsang
Ordförande TTK

Kallelse till Årsmöte 2020 i Trollbäckens Tennisklubb
Lördagen den 28 mars klockan 15.00 i Tyresö Sportcenter