Årsmöte 2020

april 30, 2020
tennis-2891306_1280-1280x549.jpg

Trollbäckens Tennisklubbs årsmöte 25 maj kl 19:00

Styrelsen i Trollbäckens Tennisklubb hälsar dig som symtomfri medlem i föreningen varmt välkommen till ordinarie årsmöte.

Datum: måndagen den 25 maj
Tid: klockan 19:00
Plats: Tyresö Sportcenter

Styrelsen har undersökt möjligheten att ersätta det fysiska årsmötet med ett digitalt dito. Då vi inte har lyckats finna en tillfredsställande lösning planeras mötet att hållas i Multihallen, med gott om avstånd mellan stolarna och, om vädret tillåter, med öppna dörrar.

Här nedanför hittar du dagordningen för årsmötet. Kom och säg din mening, det är du tillsammans med övriga TTK-medlemmar som bestämmer. Motioner till årsmötet lämnas till styrelsen senast 14 dagar innan årsmötet.
Dagordning (PDF)

Mats A. von Vogelsang
Ordförande TTK

Dagordning, årsmöte 2020-05-25