Timtränare sökes

juli 2, 2020
sportcenter-ttk-banor.jpg

Trollbäckens TK söker timtränare

Trollbäckens TK söker engagerad timtränare som tillsammans med övrig personal bidrar till en välmående klubb med en omtyckt verksamhet och stor trivsel. Vi söker en person som vill träna och utveckla tennisspelare i alla åldrar och som vill vara med och sträva efter att bli en av Sveriges bästa klubbar. Du är en positiv, självständig person som har lätt för att samarbeta.

Arbetsområden

I din roll som timtränare ingår bl.a.
– träning av barn och vuxna i breddverksamheten
– arbeta med lov-aktiviteter
– Omfattning/bantid enligt överenskommelse

Önskvärda kvalifikationer

– SVTFs tränarutbildningar, eller motsvarande, som grund
– Tidigare erfarenhet av tränarverksamhet med barn, ungdomar och vuxna
– Positivt med spelarerfarenhet

Arbetstiden är huvudsakligen vardagar från kl.15.
Intervjuer sker löpande. Även helgjobb kan diskuteras. Tjänsten startar den 22 augusti.

Skicka din ansökan och eventuella frågor till magnus@trollbackenstk.se

Om Trollbäckens TK

Klubben finns i Tyresö i södra Stockholm. Vi har ca 1 000 medlemmar, varav majoriteten är juniorer. Förutom att erbjuda våra medlemmar träningsverksamheter av olika slag arrangerar klubben både externa som interna tävlingar för juniorer och seniorer. Klubben deltar också med lag i tennisserierna. Vi tränar i Tyresö Sportcenter som har fem tennisbanor, padelbanor, badmintonbanor, squash, pingis och gym. Under sommarperioden kan våra medlemmar spela på klubbens fyra grusbanor.