Information om tillbyggnaden

mars 1, 2021
53821040_270702793859920_5779675015632912384_o-1280x679.jpg

Det händer mycket i och runt hallen i samband med utbyggnaden och vi vill hålla våra medlemmar informerade om viktiga händelser under byggets gång.

Entré till hallen
Vi är tvungna att göra en tillfällig lösning för att vi skall kunna använda entrén till hallen under byggtiden. Vi kommer att leda om ingången till hallen genom förrådet som ligger bredvid huvudentrén. Förhoppningsvis gäller detta enbart under några veckor och den tillfälliga entrélösningen kommer att tas i bruk under vecka 9 eller 10.

Markarbetena är i full gång och medför vissa störningar
Arbetena kommer att medföra vissa störningar under byggtiden, en del planerade och tyvärr även några oförutsedda. En oförutsedd händelse är att vi tvingas stänga badmintonbana 2 och 4 tidigare än beräknat på grund av att byggentreprenören nu angivit att gjutning av fundament i befintlig hall behöver göras tidigare än vad som tidigare meddelats. Medlemmar som berörs av detta kommer att bli kontaktade under vecka 9.

Medlemsfinansiering av tillbyggnaden
Det finns möjlighet för medlemmar att vara delaktiga i finansieringen av tillbyggnaden genom ett upplägg som är gynnsamt för bägge parter. Vänligen kontakta mig för mer information.

Flytt av befintliga padel- och badmintonbanor
Under en kortare tid, cirka två veckor, i slutet av projektet kommer de två befintliga padelbanorna att flyttas och monteras upp tillsammans med de nya banorna i den utbyggda delen av hallen. Samtidigt ska fyra badmintonbanor färdigställas där padelbanorna står idag. Detta medför att vi måste ställa in badminton och padel under denna period. Mer information om detta kommer att finnas på hemsidan och anslag i hallen.

Har du några frågor om utbyggnaden är du naturligtvis välkommen att höra av dig till mig.

Vänliga hälsningar,

Thomas Jacobsson