BADMINTON

Badminton är världens snabbaste bollsport som spelas inomhus (eller utomhus som motionsspel) mellan två eller fyra spelare på särskilda banor som delas med ett nät.

Badmintonskolan erbjuds barn i åldern 8-17 år. Idag har Badmintonskolan ca 120 barn i verksamheten som leds av utbildade och kompetenta tränare. Träningen bedrivs på måndagar – torsdagar på tider mellan 16.30 – 19.30 samt  söndagar 09.30- 11.30. Som ny i verksamheten kan man anmäla sig för spel en till tre gånger i veckan.
  • PLATS: Tyresö Sportcenters Badmintonhall.
  • PRIS: 1  träningstillfälle/veckan, 1250:-, 1,5 träningstillfällen/veckan 1400:-,  2×1 träningstillfällen/veckan 2100:-, 2×1,5 träningstillfällen/veckan 2400:-, 3 träningstillfällen/veckan, 2700:- .  Varje termin innehåller 15 träningsveckor + 2 icke tränarledda tillfällen. För deltagande i klubbverksamhet krävs medlemskap. Junior- avgift 400:- per kalenderår.
  • FRÅGOR: Vid eventuella frågor går det bra att kontakta ansvarig ledare, Richard Wagi, wagi@trollbackenstk.se
Här finns mer information om badminton:
Fyll i intresseanmälan här till vänster. För ytterligare information vänligen kontakta wagi@trollbackenstk.se

Intresseanmälan badminton

Samtliga fält är obligatoriska

Ditt namn

Din epostadress

Personnummer (inkl de 4 sista = 10 siffror)

Välj…

Meddelande