BADMINTON

Trollbäckens Tennisklubbs badmintonskola består utav ca 100 juniorer. Vi har badmintonskola på måndagar-torsdagar samt söndagar. Vi erbjuder badmintonskola för barn i åldern 8-17 år. Terminerna börjar i augusti och januari.

Det vi vill uppnå med badmintonskolan är att alla barn ska få utrymme att utvecklas – allt efter egen förmåga och intresse. Vi vill skapa en trygg miljö för barnen att trivas i och på så sätt bibehålla intresset för badminton. Vi lär barnen allt från spelets regler till taktiska moment i spelet.

Vill du boka upp banor för spel så är vi kopplade mot MATCHi.

Du kan även ringa oss på 08-798 75 20 om du har frågor.

Badmintonskolan erbjuds barn i åldern 8-17 år. Träningen bedrivs på måndagar – torsdagar på tider mellan 16.30 – 19.30 samt  söndagar 09.30- 12.30.
Under en termin lär sig barnen allt från regler till serve, fotarbete, smash, lyft och hur man får en farlig backhand. Fyll i intresseanmälan här till höger.
  • PLATS: Tyresö Sportcenters Badmintonhall.
  • PRIS: 1350–2800 kr beroende på antal tillfällen (1-3 ggr i veckan)
  • FRÅGOR: Vid eventuella frågor går det bra att kontakta Jesper Halvarsson.

Klubben erbjuder elever i Badmintonskolan:

• 1-3 timmar badmintonträning i veckan
  • Möjlighet till fritt spel på ledig bana i Tyresö Sportcenter (ej förbokning). Fritt spel på ledig bana är en möjlighet för TTK:s juniorer att spela på egen hand. Är vuxen med i spelet på banan tas en kostnad på halva banhyran ut.
  • Möjlighet till deltagande i lov- och helgaktiviteter
Här finns mer information om badminton:
Medlemsavgift tillkommer: 400 kronor per kalenderår

Intresseanmälan badminton

Samtliga fält är obligatoriska

Ditt namn

Din epostadress

Personnummer (inkl de 4 sista = 10 siffror)

Välj…

Meddelande