Gruppspel/Trollsvenskan

Trollsvenskan är klubbens gruppspel för både damer och herrar. För att få deltaga krävs medlemskap i klubben. Matcherna spelas i Tyresö Sportcenter en gång per vecka. Gruppspelet använder webbsystemet Mycourt. Under året anordnas fyra spelomgångar där spelare möter varandra i grupper om 5-6 spelare där första och andra platsen klättrar uppåt i divisionerna. Vi har i dagsläget 7 divisioner.

Hösten 2020
Omg 3, börjar vecka 36, från 31/8
Omg 4, börjar vecka 43, från 22/10

Kostnad: 895 kronor per spelomgång, vid 6 spelare i gruppen.

Matcherna spelas i en timme med 5 minuters uppvärmning.
Setvinst=3 poäng. Ledning i ett icke färdigspelat set=2 poäng. Oavgjort set=1 poäng Walk over=3 poäng till vinnaren och -1 poäng till förloraren. Set måste vinnas med 2 games marginal alternativt tiebreak vid 6-6 i game. Vid full tid bryts matchen, endast fullgjorda game räknas.

För intresseanmälan samt mer information kontakta Fredrik Vial, fredrik@trollbackenstk.se

Resultat och schema