Gruppspel/Trollsvenskan

Trollsvenskan är klubbens gruppspel för både damer och herrar. För att få deltaga krävs medlemskap i klubben. Matcherna spelas vardagkvällar samt söndagar i Tyresö Sportcenter. Gruppspelet använder webbsystemet ”Mycourt”. Under året anordnas fyra spelomgångar där spelare möter varandra i grupper om sex spelare. Där första och andra platsen klättrar uppåt i divisionerna. Vi har idagsläget 8 divisioner.

Höst-vår 2018-2019
Omg 1, v35-42
Omg 2, v 43-2
Omg 3, v 3-13
Omg 4, v 14-23

Kostnad. 895 kronor per spelomgång.

För anmälan samt annan information kontakta Rickard, rickard@trollbackenstk.se

Anmälan, resultat och schema